adplus-dvertising

Alexei Navalny, „eroul” opoziției ruse, nu este ceea ce pare. Cele 15 puncte care îl desconspiră

Alexei Navalny, „eroul” opoziției ruse, nu este ceea ce pare. Cele 15 puncte care îl desconspiră

În urmă cu o săptămână, opozantul lui Putin, Alexei Navalny publica un articol prin care declara că se opune războiului din Ucraina și prevede că Rusia va deveni o democrație. Jurnaliștii de la glavcomn.ua spun că articolul lui Alexei Navalny despre război și viitorul Rusiei este o minciună.

În cele mai recente invenții ale sale despre Rusia și evenimentele sângeroase în desfășurare, Alexei Navalny produce o minciună hibridă a unui vechi agent FSB. Semnificația sa este o solicitare de a, în mod imperceptibil, folosind metodele manipulatorilor FSB, absolve Rusia de crimele sale, să salveze imperiul, pentru ca aceștia să scape de pedeapsă.

Manipulatorii de diferite culori, de la așa-zișii propagandiști, la reprezentanți ai sferelor înalte de putere din Rusia, folosesc întotdeauna și eficient această tehnică

Se iau una sau mai multe teze incontestabile, li se adaugă mesajele rusești necesare, false sau nu, iar într-o astfel de formă „mixtă” totul este promovat în spațiul informațional. Aceasta este o metodă dovedită și adesea eficientă, un exemplu în acest sens poate fi găsit în aproape orice narațiune care vine din Rusia.

Ce spune Alexei Navalny:

Citat #1

„Președintele Putin a declanșat un război nedrept de agresiune împotriva Ucrainei sub pretexte ridicole. El încearcă cu disperare să acorde acestui război statutul de „război popular”, străduindu-se să-i facă complici pe toți cetățenii ruși, dar încercările lui eșuează. Aproape că nu există voluntari pentru acest război, așa că armata lui Putin se bazează pe prizonieri și este mobilizată forțat.

Realitatea: Minciuni în aproape fiecare cuvânt. Sensul pe care încearcă să îl introducă Alexei Navalny: unde, spun ei, s-a dezlănțuit Putin, iar oamenii nu au nimic de-a face cu asta. Cu toate acestea, fiecare națiune își merită conducătorul, acesta este un truism. Și sunt puțini voluntari pentru că nu vor să moară singuri. Dar marea majoritate a oamenilor din Federația Rusă susțin războiul. Acesta este un fapt.

Citat #2

„Adevăratele cauze ale războiului sunt problemele politice și economice din Rusia, dorința lui Putin de a-și păstra puterea cu orice preț, precum și obsesia lui pentru moștenirea sa istorică. El vrea să intre în istorie ca „rege-cuceritor” și „culegător de pământuri”

Realitatea: O minciună diluată cu adevăr. Nu existau probleme politice sau economice în Federația Rusă înainte de război. În principiu, sprijinul autorităților și al establishment-ului și al populației a fost de aproape sută la sută. Economie – Rusia scăldată în aur, economia materiei prime din Federația Rusă este foarte eficientă. Totul este adevărat despre obsesia pentru istorie.

Citat #3

„Zeci de mii de ucraineni nevinovați au fost uciși, durerea și suferința au afectat milioane de oameni. Au fost comise crime de război. Orașele și infrastructura Ucrainei au fost distruse”

Realitatea: Există și manipulare aici. „Zeci de mii de nevinovați…” Nu-i așa, nu a scris „poate mai mult de o sută de mii de uciși”. Totuși, cel puțin implicit, Alexei Navalny a încercat să reducă numărul celor afectați.

Citat #4

„Rusia suferă o înfrângere militară. Conștientizarea acestui lucru a schimbat retorica autorităților de la „cucerim Kyivul în trei zile” la amenințări isterice de a folosi arme nucleare în caz de înfrângere. Viețile a zeci de mii de soldați ruși au fost pierdute fără sens. Înfrângerea militară finală poate fi amânată cu prețul vieții a sute de mii de ruși mobilizați, dar în general este inevitabil. Combinația de „război agresiv + corupție + incompetență a generalilor + economie slabă + eroism și motivație ridicată a apărătorilor” are ca rezultat doar înfrângere”

Realitatea: Aici este în parte adevăr, în parte minciuni, ca de obicei. A vorbi frumos, „soldații ruși” înseamnă a crea imaginea unui bărbat în uniformă cu o mitralieră, dar nu a unor violatori sau barbari, cum ar trebui caracterizați acești „soldați ruși”. Ei bine, să te plângi de „incompetența generalilor” înseamnă destul de mult. Alexei Navalny ar dori, urmând logica acestei fraze, ca generalii să fie competenți, iar apoi să ucidă ucrainenii mai eficient.

Citatul #5 

„Care sunt granițele în Ucraina? La fel ca în Rusia – sunt cele recunoscute internațional, definite în 1991. Și noi, Rusia, le-am recunoscut atunci. Rusia trebuie să recunoască aceste granițe și acum. Nu este nimic de discutat aici. Aproape toate granițele din lume sunt aleatorii și provoacă nemulțumirea cuiva. Dar este imposibil să lupți pentru schimbarea lor în secolul XXI. Altfel, lumea se va cufunda în haos”

Realitatea: Adică, Alexei Navalny, desigur, promovează ideea că a vorbi despre granițele Rusiei nu merită. Adică, în opinia sa, Federația Rusă va fi păstrată ca țară necondiționat. Apropo, poate că această idee este sarcina principală a lui Alexei Navalny și a curatorilor săi FSB. Scopul este păstrarea integrității Rusiei, întrebare care a apărut în termeni practici astăzi. Ei bine, pentru a deghiza adevărul despre pace și haos.

Citatul #6 

„Lăsați Ucraina să se odihnească și oferiți-i ocazia să se dezvolte așa cum își doresc oamenii. Opriți agresiunea, puneți capăt războiului și retrageți toate trupele ruse de pe teritoriul Ucrainei. A continua războiul este doar isterie a neputinței, iar a-l pune capăt este o mișcare puternică”

Realitatea: „… va lăsa Ucraina în pace” – aici s-a arătat împăratul pe deplin. Ucraina nu este un os în gura unui câine pentru a vorbi despre asta așa. Îți vei sparge dinții.

Citatul #7

„Împreună cu Ucraina, SUA, Uniunea Europeană și Marea Britanie, vom căuta modalități acceptabile de a compensa, în comun, daunele cauzate Ucrainei. De exemplu (după schimbarea puterii în Rusia și sfârșitul războiului), ei vor anula restricțiile asupra petrolului și gazelor noastre, dar cu redirecționarea unei părți din veniturile din exportul de hidrocarburi pentru compensarea daunelor produse de Rusia Ucrainei”

Realitatea: Cât de viclean – „în comun”! …

Citatul #8

„Investigați crimele de război în cooperare cu instituțiile internaționale”

Realitatea: Ca la punctul anterior. Alexei Navalny este tăcut și aici vrea să strecoare o „șopârlă”. Violatorul se va judeca singur. Bravo, Alexei Navalny, foarte viclean.

Citat #9

„Toți rușii au o conștiință imperială? Aceasta este o prostie. De exemplu, Belarus participă la războiul împotriva Ucrainei. Au și belarușii o conștiință imperială? Nu, au și un dictator la putere. În Rusia, ca în orice țară cu premise istorice pentru aceasta, vor exista întotdeauna oameni cu vederi imperiale, dar acest lucru este departe de a reprezenta majoritatea. Nu există niciun motiv să plângem după imperiu Astfel de oameni ar trebui învinși în alegeri, deoarece radicalii de dreapta și de stânga sunt învinși în țările dezvoltate.

Realitatea: Nu este nevoie să interferați cu bielorușii aici. Ne vom ocupa de ei. Spuneți că nu există o populație majoritară cu opinii imperiale în Rusia? Domnule Alexei Navalny, ne minți aici. Nu e bine să minți.

Citat #10

„Rusia are nevoie de pământuri noi? Rusia este o țară imensă, cu o populație în scădere și o provincie pe moarte. Imperialismul și dorința de a ocupa un teritoriu este calea cea mai dăunătoare și distructivă. Guvernul rus ne distruge din nou viitorul cu propriile mâini pentru a face țara să arate mai bine pe hartă. Dar Rusia este atât de mare. Sarcina noastră este să salvăm oamenii și să dezvoltăm ceea ce avem în exces”.

Realitatea: Totul este adevărat conform faptelor. Cu toate acestea, a „salva” poporul se referă la ideea de a păstra Rusia întreagă, iar lumea a înțeles deja cum este acest popor și psihologia lui. Alexei Navalny nu vrea să refacă acest popor, nu vrea să vindece ceea ce are nevoie urgentă, ci să „salveze”.

Citat #11

„Ca moștenire a acestui război, vom avea o grămadă de probleme complexe și, la prima vedere, aproape de nerezolvat. Este important să stabilim singuri că vrem cu adevărat să le rezolvăm și apoi să începem să o facem sincer și deschis. Cheia succesului constă în înțelegerea faptului că nu numai că va fi bine pentru Rusia și poporul său, ci și foarte profitabil să punem capăt războiului cât mai curând posibil: aceasta este singura modalitate de a începe mișcarea către ridicarea sancțiunilor, întoarcerea celor plecați, restabilirea încrederii în afaceri și creșterea economică”.

Realitatea: Iată un alt obiectiv al lui Alexei Navalny – ridicarea sancțiunilor. Integritatea, renașterea Federației Ruse este renașterea imperiului și a fascismului. Despre asta este punctul 11, aceasta este dorința ascunsă a eroului nostru.

Citat #12

„Încă o dată, voi sublinia că după război va trebui să despăgubim Ucraina pentru prejudiciul cauzat de agresiunea lui Putin. Dar restabilirea relațiilor economice normale cu lumea civilizată și revenirea creșterii economice vor permite ca acest lucru să se realizeze fără a împiedica dezvoltarea țării noastre. Suntem în partea de jos și, pentru a ieși la suprafață, trebuie să ne îndepărtăm de acest punct. Va fi moral corect, rațional și benefic.”

Realitatea: Se repetă despre dezvoltarea Rusiei și restabilirea relațiilor cu Occidentul. Alexei Navalny a priori vorbește despre Federație Rusă întreagă și puternică. Faptul că acest lucru va duce inevitabil, mai devreme sau mai târziu, a o nouă agresiune a fost deja menționat.

Citat #13

„Dezmembrarea regimului lui Putin și a dictaturii sale”. În mod ideal, prin alegeri universale libere și convocarea Adunării Constituționale”

Realitatea: Din nou, ideea că este vina lui Putin este prezentată discret. Este posibil să credem că viitorul candidat pentru preluarea puterii, Alexei Navalny, nu a participat la marșurile fasciste la vremea lui. Și nimeni nu a uitat cuvintele lui despre Crimeea, cum că aparține Rusiei. Și nu va uita.

Citat #14

„Inființarea unei republici parlamentare bazată pe transferul puterii prin alegeri corecte, o justiție independentă, federalism, autoguvernare locală, libertate economică deplină și justiție socială”

Realitatea: Pură profanare. De parcă, de exemplu, constituția stalinistă nu ar fi cea mai democratică din lume. „Alegeri cinstite, instanță independentă” – toată lumea știe cât de mult sunt acestea posibile în Rusia. Oamenii înșiși nu vor permite acest lucru. Nu Putin, nu Alexei Navalny, oamenii înșiși nu vor permite.

Citat #15

„Conștienți de istoria și tradițiile noastre, trebuie să fim parte a Europei și să urmăm calea europeană de dezvoltare”.

Realitatea: O parte a Europei? Se știe cum. „Nici un singur tun în Europa nu va îndrăzni să tragă fără permisiunea noastră…” Acesta este idealul lor, așa vor să facă parte din Europa. Și acest principiu a fost sculptat pe tăblițele ideologiei lor de aceiași ideologi ai trecutului și prezentului. Acest lucru este încă predat în universitățile lor. Să te îndoiești că exact așa vor ei să fie împreună cu Europa înseamnă să nu cunoști lecțiile istoriei.

În concluzie, se pot spune următoarele

Alexei Navalny arată și vorbește ca un proiect al serviciilor speciale rusești. Și nimeni să nu se îndoiască de otrăvirea „opoziției” de către aceste servicii speciale.Alexei Navalny este un proiect masiv, evident al FSB de a-și introduce agentul în spațiul informatic și politic mondial pentru atingerea obiectivelor favorabile Federației Ruse. Aceste obiective sunt de a-i păstra integritatea, de a o reabilita, de a o reînvia și, în cele din urmă, de a realiza o nouă expansiune, atent pregătită. Este necesar să înțelegem că o Rusie puternică, integrală, nu poate trăi în alt mod, fără expansiune.

Îți recomandăm:

Medvedev: Rusia se va dezintegra dacă va pierde războiul

cuvinte cheie: Alexey Navalny

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Project-E și pe Google News

Project-E
Project-E
Project-E formează o comunitate de autori ce doresc să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii pentru a oferi o perspectivă pozitivă societății. Abordăm teme economice, vorbim despre societate, educație și despre experiențe de viață. Membrii comunității Project-E sunt profesioniști care prin exemplul propriu doresc să aducă un plus de valoare societății românești

Recente

Educatie Financiara

Asigurari

ÎȚI RECOMANDĂM

Comentarii

Project-E aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Prin continuarea navigării pe platforma noastră confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica Cookie.

Salvat!
Setări Cookie

Project-E aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Prin continuarea navigării pe platforma noastră confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica Cookie.

Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Această categorie include numai cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.

  • cookielawinfo-checkbox-{nume-sectiune}
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_allowed_services PHPSESSID

Refuz toate
Accept toate