Cum va arăta revenirea economică după un an de pandemie ce a pus la grea încercare economiile mondiale și cum se poate reclădi o economie sănătoasă și sustenabilă, vom dezbate în evenimentul CFA Forecast Dinner – „The Path towards a Healthy and Sustainable Economy”.
În cadrul evenimentului ajuns la cea de-a cincisprezecea ediție, ne propunem să dezbatem alături de personalități ale lumii economice și nu numai, perspectivele de dezvoltare pentru România. Anul acesta, temele abordate vor fi îndreptate către direcțiile de recuperare economică după acest ultim an dificil și către dezvoltarea unei economii sănătoase și solide, bine structurate, care să răspundă cât mai bine nevoilor societății. În subsidiar, vom trata subiecte de interes pentru lumea financiară, precum finanțele comportamentale sau economia verde.
Alexandra Smedoiu, CFA – președinte Asociația CFA România declară: „Anul 2020 a fost un an în care evoluțiile macroeconomice au fost extrem de greu de prezis. Fiind acum înarmați cu mai multe informații, ne-am propus că în dezbaterile din cadrul evenimentului nostru etalon CFA Forecast Dinner, să ne uităm spre viitor, spre modelul de revenire economică și spre soluțiile posibile pe care ar trebui să le abordăm pentru o economie sănătoasă și sustenabilă. Asociația CFA România sărbătorește 20 de ani de activitate în acest an și credem că putem contribui cu toate cunoștințele noastre la rezolvarea unor probleme importante ale societății. Va invităm să fiți alături de noi și de invitații noștri speciali la acest eveniment. Ca în fiecare an, veți putea participa la realizarea unui sondaj privind evoluția principalilor indicatori economici, pentru anul în curs.”
Informații despre vorbitori, teme de dezbatere și parteneri gasiți pe paginile de LinkedIn și Facebook ale Asociației CFA România.
Evenimentul va avea loc în data de 18 martie, în intervalul orar 18:00 – 20:00 și poate fi urmărit în direct pe site-ul ZF și pagina Facebook a Ziarului Financiar.
Asociația CFA România este organizația profesioniștilor în investiții din România, deținători ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA®), calificare administrată de CFA Institute (USA). Asociația CFA România are peste 240 de membri și este una dintre cele peste 159 de societăți membre ale CFA Institute, asociația având misiunea de a promova interesele specialiștilor în investiții și de a menține standarde ridicate de integritate și excelență profesională. Profesioniștii care sunt membri ai asociației CFA România lucrează pentru instituții de reglementare, instituții supranaționale, instituții bancare, firme de asigurări, firme de intermediere de valori mobiliare, firme de asset management, fonduri de pensii, firme de consultanță, sectorul public, instituții de învățământ, companii care activează în diverse sectoare economice etc.