adplus-dvertising

iOS 17 a fost lansat. Lista completă a noutăților

iOS 17 a fost lansat. Noul sistem de operare Apple aduce noutăți majore

Cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS este disponibilă de luni seara pentru toate modelele de iPhone compatibile. iOS 17 va fi disponibil pentru instalare pe toate smartphone-urile Apple compatibile din seara zilei de luni, după mai multe luni în care s-a aflat în stadiu de test. De asemenea, noile modele iPhone 15 vin cu USB-C.

Menționăm lista completă a noutăților sistemului de operare iOS17:

Telefon

Afișele de contact vă permit să personalizați modul în care apăreți pe dispozitivele celorlalte persoane atunci când le apelați, utilizând un afiș personalizat.

Mesaje

În iOS 17 aplicația Abțibilduri iMessage aduce la un loc toate abțibildurile dvs., inclusiv abțibilduri live, Memoji, Animoji, abțibilduri emoji și pachete de abțibilduri terțe. Abțibildurile live pot fi create prin ridicarea subiectului din poze sau clipuri video și stilizarea acestuia cu efecte precum Strălucitor, În relief, Bandă desenată și Contur.

Funcționalitatea Acompaniere anunță un membru al familiei sau un prieten atunci când ajungeți la destinație în siguranță și poate partaja cu aceștia informații utile în cazul unei întârzieri.

Îmbunătățirile aduse funcției de căutare vă ajută să găsiți mai rapid mesaje, permițându‑vă să combinați filtre de căutare precum persoane, cuvinte cheie și tipuri de conținut, cum ar fi poze sau linkuri, pentru a găsi exact ceea ce căutați.

Glisați pentru a răspunde direct unui mesaj prin glisarea spre dreapta pe orice balon
Funcționalitatea de eliminare a codurilor unice de verificare șterge automat codurile de verificare din aplicația Mesaje după utilizarea lor prin auto‑completare în alte aplicații.

FaceTime

În iOS 17 veți putea lăsa un mesaj video sau audio pentru a transmite exact ce doreați să spuneți atunci când persoana apelată nu vă preia apelul FaceTime.

Bucurați‑vă de apeluri FaceTime pe Apple TV utilizând dispozitivul iPhone drept cameră (Apple TV 4K generația a 2‑a și ulterioare).

Opțiunea Reacții adaugă în apelurile video efecte 3D precum inimi, baloane, confeti și altele în jurul dvs. și pot fi declanșate prin gesturi. Efectele video vă permit să ajustați intensitatea opțiunii Lumină studio și a modului Portret În repaus.

Experiența pe ecran complet, cu informații ușor de vizualizat precum ceasuri, poze și widgeturi create pentru a fi văzute de la distanță atunci când dispozitivul iPhone este așezat pe o parte și se încarcă în locuri precum noptiera, blatul de bucătărie sau biroul.

Ceasurile sunt disponibile într‑o varietate de stiluri, inclusiv Digital, Analogic, Solar, Mobil și Ceas global, cu elemente pe care le puteți personaliza (de exemplu, culoare de accent)
Pozele redau automat în mod aleatoriu cele mai bune cadre ale dvs. sau prezintă un anumit album ales de dvs.

Widgeturile vă oferă acces de la distanță la informații și apar în stive inteligente care furnizează informațiile potrivite la momentul oportun.

Modul Noapte permite ca pozele, ceasurile și widgeturile să preia o nuanță de roșu în condiții de iluminare scăzută.

Vizualizarea preferată pentru încărcătorul MagSafe reține preferințele pentru fiecare loc în care încărcați utilizând MagSafe, fie că este vorba de un ceas, poze sau widgeturi.

Widgeturi

Widgeturile interactive vă permit să realizați acțiuni (de exemplu, marcarea unui memento drept finalizat) direct din widget, apăsând pe acesta pe ecranul principal, pe ecranul de blocare sau în modul În repaus. Widgeturile de iPhone de pe Mac vă permit să adăugați widgeturi de pe iPhone pe desktopul Mac‑ului.

AirDrop

Funcționalitatea NameDrop vă permite să schimbați informații de contact cu altă persoană aducând dispozitivele iPhone aproape unul de celălalt.
Noua modalitate de a iniția AirDrop vă permite să partajați conținut sau să începeți o sesiune SharePlay prin AirDrop aducând dispozitivele iPhone aproape unul de celălalt.

Tastatură

Acuratețea îmbunătățită a funcționalității de corectare automată face și mai ușoară tastarea prin exploatarea unor modele lingvistice mai puternice.
Editarea mai ușoară cu ajutorul corectării automate subliniază temporar cuvintele corectate și vă permite să reveniți la cuvântul tastat inițial printr‑o singură apăsare.

Safari și parolele

Profilurile vă ajută să delimitați activitatea de navigare pentru subiecte precum Muncă și Personal, separând istoricul, modulele cookie, extensiile, grupurile de file și favoritele
Îmbunătățirile aduse funcționalității Navigare privată includ blocarea ferestrelor de navigare privată atunci când nu le utilizați, blocarea încărcării urmăritorilor cunoscuți și eliminarea datelor identificabile de urmărire din URL‑uri.

Funcționalitatea de partajare a parolelor și cheilor de logare în iOS 17 vă permite să creați un grup de parole pe care să le partajați cu contacte de încredere; acestea rămân actualizate pe măsură ce membrii grupului efectuează modificări.

Codurile unice de verificare din Mail se completează automat în Safari, pentru a putea efectua login fără a părăsi browserul.

Muzică

SharePlay facilitează pentru toată lumea controlarea și redarea melodiilor din Apple Music în mașină. Cu Tranziție graduală, se realizează o tranziție lină între melodii prin aplicarea unui fondu de ieșire pentru melodia în curs de redare și unui fondu de intrare pentru melodia următoare, pentru ca muzica să nu se oprească niciodată.

AirPlay

Lista inteligentă de dispozitive AirPlay facilitează și mai mult găsirea televizorului sau difuzorului potrivit compatibil cu AirPlay prin afișarea dispozitivelor în ordinea relevanței, în funcție de preferințele dvs.
Conexiunile sugerate pentru dispozitivele AirPlay sunt afișate proactiv sub formă de notificări, pentru a face și mai lină conectarea la dispozitivele AirPlay preferate
Conexiunile automate ale dispozitivelor AirPlay sunt realizate între iPhone și cel mai relevant dispozitiv compatibil AirPlay, pentru ca dvs. să puteți începe să vă bucurați de conținut printr‑o simplă apăsare a butonului “Redați”.

AirPods

Funcționalitatea Audio adaptiv oferă un nou mod de ascultare care îmbină în mod dinamic opțiunea Anulare activă a zgomotului și modul Transparență, pentru a adapta experiența de control al zgomotului în funcție de condițiile din mediul înconjurător (AirPods Pro (generația a 2‑a) cu versiunea de firmware 6A300 sau ulterioară).

Funcționalitatea Volum Personalizat ajustează în mod automat volumul conținutului multimedia în funcție de mediul înconjurător și de preferințele de ascultare în timp (AirPods Pro (generația a 2‑a) cu versiunea de firmware 6A300 sau ulterioară).

Funcționalitatea Detectare conversații reduce volumul conținutului multimedia și amplifică vocile persoanelor din fața utilizatorului, reducând în același timp zgomotul de fundal (AirPods Pro (generația a 2‑a) cu versiunea de firmware 6A300 sau ulterioară).

Apăsați pentru tăierea și restabilirea sunetului microfonului apăsând pe tija căștilor AirPods sau pe coroana Digital Crown pe AirPods Max în timpul unui apel (AirPods (generația a 3‑a), AirPods Pro (prima sau a 2‑a generație) sau AirPods Max cu versiunea de firmware 6A300 sau ulterioară).

Hărți

Hărțile offline vă permit să selectați o zonă pe care doriți să o accesați, unde să căutați și să explorați informații detaliate despre locuri, pe care să le descărcați pentru a le utiliza când dispozitivul iPhone nu beneficiază de conexiune Wi‑Fi sau semnal celular
Îmbunătățirile aduse funcționalității Rute vehicule electrice vă oferă rute bazate pe disponibilitatea în timp real a încărcătoarelor pentru vehicule electrice la încărcătoarele compatibile.

Sănătate

Reflecția Stare de spirit vă permite să vă înregistrați emoțiile de moment și dispoziția zilnică, să selectați factorii care au cel mai mare impact asupra dvs. și să descrieți ce simțiți
Diagramele interactive vă oferă informații despre starea dvs. de spirit, despre modul în care s‑a schimbat în timp și despre factorii care ar fi putut să vă influențeze (de exemplu, exercițiile fizice, somnul și minutele de conștientizare).

Chestionarele de evaluare a sănătății mintale vă ajută să înțelegeți riscul prezent de depresie sau anxietate și dacă ar fi benefic să obțineți ajutor.

Funcționalitatea Distanța față de ecran utilizează camera TrueDepth folosită pentru Face ID pentru a vă încuraja să măriți distanța de la care priviți dispozitivul, pentru a reduce oboseala oculară digitală și vă poate ajuta să reduceți riscul de apariție a miopiei la copii.

Intimitate

Avertismentele despre conținut sensibil pot fi activate pentru a împiedica afișarea neașteptată pentru utilizatori a imaginilor care conțin nuditate în Mesaje, AirDrop, Afișe contact în aplicația Telefon și în mesajele FaceTime.

Protecțiile “Siguranța comunicării” extinse pentru copii detectează acum clipurile video care conțin nuditate, în plus față de pozele pe care copiii le‑ar putea primi sau încerca să le trimită în Mesaje, AirDrop, Afișe contact în aplicația Telefon, în mesajele FaceTime și în selectorul de poze al sistemului.

Permisiunile îmbunătățite de partajare vă oferă și mai mult control asupra conținutului pe care îl partajați cu aplicațiile, cu un selector de poze integrat și permisiune doar de adăugare pentru Calendar,

Protecția împotriva urmăririi linkurilor elimină informațiile suplimentare din linkurile partajate în Mesaje, Mail și Navigare privată Safari utilizate de unele site‑uri web în adresele URL pentru a vă urmări pe mai multe site‑uri web, iar linkurile funcționează corect în continuare.

Accesibilitate

Modul Acces asistiv condensează aplicațiile și experiențele la funcționalitățile esențiale în Telefon și FaceTime, Mesaje, Cameră, Poze și Muzică, incluzând text mare, alternative vizuale și opțiuni focalizate, pentru reducerea încărcăturii cognitive.

Funcționalitatea Enunțare live vă permite să tastați ceea ce doriți să spuneți, iar mesajul este enunțat cu voce tare în apeluri telefonice, apeluri FaceTime și în conversații în persoană.

Funcționalitatea Indicare și enunțare în modul Detectare lupă utilizează iPhone‑ul pentru a citi cu voce tare textul de pe obiecte fizice cu etichete cu text mic, cum ar fi tastele de pe uși și butoanele de pe aparate.

Această actualizare include și alte funcționalități și îmbunătățiri:

Funcționalitatea Animale de companie din albumul Persoane din aplicația Poze identifică animale individuale de companie din album, la fel ca în cazul prietenilor sau membrilor familiei.

Widgetul Album Poze vă permite să selectați un anumit album din aplicația Poze pentru a fi afișat în widget.

Partajarea articolelor din Găsire vă permite să partajați un AirTag sau accesoriu din rețeaua Găsire cu până la cinci alte persoane.

Istoricul activității din aplicația Locuință afișează un istoric recent al evenimentelor referitoare la încuietorile ușilor, ușile garajului, sistemele de securitate și senzorii de contact
Fișiere PDF și scanările documentelor atașate intern din aplicația Notițe sunt prezentate la lățime integrală, fiind mai ușor de vizualizat și de marcat.

Noile abțibilduri Memoji din Tastatură includ Aureolă, Rânjet și Bau.

Aplicația Scurtături din Primul rezultat Spotlight vă oferă scurtături din aplicație pentru următoarea acțiune atunci când căutați o aplicație.

Fila de partajare regândită din aplicația Fitness oferă evidențieri ale activității prietenilor dvs., cum ar fi serii de exerciții și premii.

Autentificarea cu e‑mail sau număr de telefon vă permite să vă autentificați pe iPhone cu orice adresă de e‑mail sau număr de telefon listat în contul ID‑ului dvs. Apple
Noile instrumente de desenat din Freeform includ un stilou cu rezervor, pensulă pentru acuarele, riglă și altele, pentru a putea să creați panouri expresive.

Optimizări ale funcționalității Detectare accident (iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max).

Iată lista cu dispozitive ce vor primi iOS 17:

iPhone SE (2nd Gen şi ulterioare)
iPhone XR
iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14

Îți recomandăm:

iPhone USB C. Telefoanele iPhone vor avea port USB-C

cuvinte cheie: iOS 17

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Project-E și pe Google News

Project-E
Project-E
Project-E formează o comunitate de autori ce doresc să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii pentru a oferi o perspectivă pozitivă societății. Abordăm teme economice, vorbim despre societate, educație și despre experiențe de viață. Membrii comunității Project-E sunt profesioniști care prin exemplul propriu doresc să aducă un plus de valoare societății românești

Recente

Educatie Financiara

Asigurari

ÎȚI RECOMANDĂM

Comentarii

Project-E aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Prin continuarea navigării pe platforma noastră confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica Cookie.

Salvat!
Setări Cookie

Project-E aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Prin continuarea navigării pe platforma noastră confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica Cookie.

Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Această categorie include numai cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.

  • cookielawinfo-checkbox-{nume-sectiune}
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_allowed_services PHPSESSID

Refuz toate
Accept toate